Kookstudio

 

 

 

 home
 locaties
 Sypesteyn
 catering
 partners
 kookstudio
 private dining
 Coaching en cooking
 culinaire geschenken
 gastenboek
 agenda
 contact

 

Merkx Original Cooking

Hierbij de keuze mogelijkheden van de kookstudio voor gezelschappen tot en met 15, 16 personen. Voor grotere gezelschappen beschikken wij over diverse andere lokaties.

Een Italiaanse workshop*, Leer de Italiaanse keuken kennen van boven tot in het puntje van de laars!

Hierin ontbreekt natuurlijk niet verse pasta, een mooie pesto, een aubergine schotel, venkelpastei, citroenkip, gevulde inktvisjes en nog veel meer smakelijke genoegens. Wijn, een heerlijk muziekje en goed gezelschap maken de avond compleet.

De Oosterse keuken, met diverse Thaise, Japanse, Indonesische en Vietnamese gerechten.

Een uitgebreide Spaanse tapas workshop* met veel bijzondere kleine hapjes zoals aioli, albondigas, pollo pepetoria en ensaladilla Russa.

1001 nacht
Laat je inspireren door de keukens van de sultans uit de tijd van 1001 nacht. Tijdens deze cursus leer je diverse mezes (voorgerechten) maken. Om een tipje van de sluier op te lichten: de gerechten hebben mysterieuze namen als baba ganoush, tabouleh en mücver. Een verrassende Turkse soep, een lekker pittig Marokkaans hoofdgerecht met een zoet tintje en een bijzonder Turks nagerecht komen ook allemaal aan bod!

Barbecue en outdoor workshops op kasteel Sypesteyn
“De meest exquise marinades, sauzen, biologische vis, vlees en gevogelte en seizoensgroente uit moestuin of park worden bereid, tevens zoeken we tijdens een park en tuin wandeling naar eetbare ingrediënten.

Een sportief element als boogschieten of tennis ... of lawn games zoals croquet, ring werpen, jeu de boules, sjoelen en buiten darten e.a kunnen uw programma nog verder aanvullen!

Latin Cooking/ Latijns-Amerikaans
Ook benieuwd wat de Latijns-Amerikaanse keuken naast tortilla’s en rijst met bonen te bieden heeft? Empanadas, patacones van groene banaan en flan de dulce de leche en meer, het staat allemaal op het programma tijdens deze swingende kookworkshop. Want bij het koken van een uitgebreide Latijns-Amerikaanse maaltijd met gerechten van Mexico tot Argentinië, hoort natuurlijk een lekker salsamuziekje!

Patisserie
Dé workshop voor de zoetekauwen onder ons! Onder begeleiding van onze ervaren patissier leer je diverse soorten koekjes en taarten bakken, soezen maken én vullen en een wel heel bijzonder chocoladetoetje bereiden. Na het bereiden is er gelegenheid om de bereide lekkernijen onder het genot van een drankje op te eten, maar ze kunnen uiteraard ook meegenomen worden zodat je nog lang kunt nagenieten van deze inspirerende workshop.
Tevens kunt u kiezen voor de spannende BOOZY (koken met alcohol) en SPICY( alle gerechten met pepertjes) workshops.

Kookworkshops 69,00 all-in per persoon. Inbegrepen in deze prijzen is het menu, de chefkok,afwasser, alle wijnen,prosecco, bier ,sapjes en fris en koffie. En natuurlijk de receptuur van de bereide gerechten.

Een vis of vlees masterclass in de klassiek franse keuken
Een bijzonder 4 gangen menu met amuses, mooie sauzen, vis, vleesgerechten en speciale desserts 72,00 euro per persoon.
Prijzen zijn ex btw, waarvan het grootste deel belast met slechts 6 procent.

Inbegrepen in deze prijzen is het menu, de chefkok, wijn, bier of fris en koffie. En natuurlijk de receptuur van de bereide gerechten.

Binnen- en buitenlands gedistilleerd zijn op nacalculatie te bestellen.

* U kunt extra genieten van een aparte wijn-spijs proeverij met vijf bijzondere wijnen passend bij het thema, voorafgegaan aan de workshop € 14,50 p.p

Wij hopen u te mogen verwelkomen voor een smakelijke en leerzame avond.

 

 1e Jan van der heydenstraat 76 - tel.: 06-47238516 - info@merkxoriginal.nl