Merkx Coaching en Cooking

Wilt u in een ontspannen sfeer ontdekken waar de knelpunten in uw team, afdeling of organisatie zitten? Wij hebben daar de ideale formule voor.
Na een korte introductie begint de coachingsdag met een aantal oefeningen om inzicht te krijgen in de groepsstructuur. Dan gaan de schorten om en wordt in onze goed geoutilleerde kookstudio een heerlijke uitgebreide maaltijd gekookt. Informatie over de te koken thema’s zijn hier te vinden. Tijdens de kookworkshop observeert onze ervaren coach het groepsproces.
Na het koken gaan jullie aan tafel en wordt de maaltijd genuttigd onder het genot van een drankje. Tussen de gangen door vindt nog een aantal opdrachten plaats. Ter afsluiting van het programma evalueert de coach met de chef-kok en de groep de samenwerking en de teamopbouw.

Het dagprogramma duurt ongeveer 5 a 6 uur. Tevens is er een voor- en nagesprek met de coach, indien mogelijk op uw locatie (als deze is gevestigd in Amsterdam en omstreken, anders gebeurd dit telefonisch).

De kosten van de kookworkshop bedragen € 74,- (dit is inclusief kookworkshop, chef-kok, afwasser, diner en drankjes en de recepten). Om het interessant en toegankelijk te maken voor vooral kleinere bedrijven met een beperkt budget, hebben wij de coachingstarieven bewust laag gehouden, te weten € 435,- voor het gehele traject. Alle kosten zijn incl BTW.

Tevens verzorgen wij coaching trajecten van meerdere sessies. Tijdens deze trainingen wordt dieper ingegaan op de bedrijfsstructuur en samen met het team gezocht naar oplossingen voor mogelijke knelpunten. Voor dit uitgebreide coaching traject zijn interessante vergoedingen via de Belastingdienst mogelijk.

Wij hopen u voor nu zo van dienst te zijn geweest en u te mogen ontvangen in onze kookstudio!

Met zeer vriendelijk groeten,
Ingeborg Merkx, chef-kok
Dorien van Asperen, coach