Merkx Original Cooking

Hierbij de keuze mogelijkheden van de kookstudio voor gezelschappen tot rond 35  personen. Voor grotere gezelschappen beschikken wij over diverse andere locaties.

Een Italiaanse workshop, leer de Italiaanse keuken kennen van boven tot in het puntje van de laars!

Hierin ontbreekt natuurlijk niet verse pasta, een mooie pesto, een aubergine schotel, venkelpastei, citroenkip, gevulde inktvisjes en nog veel meer smakelijke genoegens. Wijn, een heerlijk muziekje en goed gezelschap maken de avond compleet.

De Oosterse keuken, met diverse Thaise, Japanse, Indonesische en Vietnamese gerechten.

Een uitgebreide Spaanse tapas workshop met veel bijzondere kleine hapjes zoals aioli, albondigas, pollo pepetoria en ensaladilla Russa.

1001 nacht

Laat je inspireren door de keukens van de sultans uit de tijd van 1001 nacht. Tijdens deze cursus leer je diverse mezes (voorgerechten) maken. Om een tipje van de sluier op te lichten: de gerechten hebben mysterieuze namen als baba ganoush, tabouleh en mücver. Een verrassende Turkse soep, een lekker pittig Marokkaans hoofdgerecht met een zoet tintje en een bijzonder Turks nagerecht komen ook allemaal aan bod!

Barbecue en outdoor workshops

“De meest exquise marinades, sauzen, biologische vis, vlees en gevogelte en seizoensgroente worden bereid, tevens zoeken we tijdens een bos en park wandeling naar eetbare ingrediënten.

Een sportief element als boogschieten, X body bokstraining of lawn games zoals croquet, ring werpen, jeu de boules, sjoelen en buiten darten e.a kunnen uw programma nog verder aanvullen!

Kook
workshops

€74,00 all-in per persoon. Inbegrepen in deze prijzen is het menu, de chefkok, afwasser, alle wijnen, prosecco, bier, sapjes en fris en koffie. En natuurlijk de receptuur van de bereide gerechten.

Patisserie

Dé workshop voor de zoetekauwen onder ons! Onder begeleiding van onze ervaren patissier leer je diverse soorten koekjes en taarten bakken, soezen maken én vullen en een wel heel bijzonder chocoladetoetje bereiden. Na het bereiden is er gelegenheid om de bereide lekkernijen onder het genot van een drankje op te eten, maar ze kunnen uiteraard ook meegenomen worden zodat je nog lang kunt nagenieten van deze inspirerende workshop.
Tevens kunt u kiezen voor de spannende BOOZY (koken met alcohol) en SPICY( alle gerechten met pepertjes) workshops.

Een vis of vlees masterclass in de klassiek franse keuken

Een bijzonder 4 gangen menu met amuses, mooie sauzen, vis, vleesgerechten en speciale desserts 76,00 euro per persoon.
Prijzen zijn incl btw, waarvan het grootste deel belast met slechts 6 procent.

Inbegrepen in deze prijzen is het menu, de chefkok, wijn, bier of fris en koffie. En natuurlijk de receptuur van de bereide gerechten.

Binnen- en buitenlands gedistilleerd zijn op nacalculatie te bestellen.

* U kunt extra genieten van een aparte wijnproeverij met vijf bijzondere wijnen passend bij het thema, voorafgaand aan de workshop € 15,75 p.p

Wij hopen u te mogen verwelkomen voor een smakelijke en leerzame avond.